
1 lingura ulei masline
1 ceapa mijlocie taiata fin, julien
1 catel de usturoi tocat
1 ardei rosu, taiat in lamele fine
200g jambon de Parma (prosciutto) taiat in bucati groase- sau pur si simplu bacon pt stomacurile mai putin fine :)
o conserva de naut (are in jur de 500g)
1 lingura de patrunjel tocat
bagheta proaspata pt `companie'
1. intr-o tigaie mai mare incingeti uleiul , adaugati ceapa, usturoiul si ardeiul si prajiti 3-4 minute 2. adaugati jambonul si prajiti inca 5 minute sau pana ce jambonul se coloreaza lejer.
3. adaugati nautul si amestecati 2-3 min pana ce totul este cald
4. presarati patrunjelul tocat si serviti (reteta spune: in farfurii calde)
Este extrem de buna!
Am foarte multe retete postate pe cele 2 forumuri pe care ''lucrez'' :) de 3 ani si am sa incerc sa le aduc si aici in limita timpului disponibil.
Asta suna foarte bine.
RăspundețiȘtergereImi place mult nautul si sunt tot timpul in cautare de noi moduri de a-l prepara.
E excelenta si daca nautul e din conserva, mancarea e gata in maxim 30 de minute :)
RăspundețiȘtergerearata delicios! cred ca voi incerca si eu reteta, dar dupa post!
RăspundețiȘtergere