
Am schimbat foarte putin reteta de fudge cu ciocolata si nuci si-am inlocuit siropul de porumb cu siropul de agave (sunt sigura acum ca merge si cu miere, doar ca ideal ar fi sa folosim un sirop dulce fara gust propriu)
1/2 cup zahar alb + 1 cup zahar brun + 1 cup frisca + 1/2 cup unt + un varf de cutit de sare + 1/4 cup sirop de agave + 225g ciocolata alba + un pumn de miez de nuca + 1 lingurita extract de vanilie
Procedura este aceeasi ca la reteta de fudge cu ciocolata. La fel insa, l-am taiat inainte sa se intareasca perfect. Ideal ar fi sa-l lasati in pace peste noapte. Este foarte dulce insa gustul e tare placut. Mancati bucatele cat o aluna :))) si e perfect.
A iesit culoarea cafelei cu lapte pt ca zaharul meu brun a fost foarte inchis la culoare. Daca puneti un zahar bejuliu (vedeti diferitele nuante aici) iese un fudge de culoarea untului.
Ce bine ca am trecut pe la tine...ma astepta desertul...arata f. fain, n-am facut deloc, dar cred ca v-a trebui sa incerc intr-o buna zi.Si atunci sigur reteta va fi de la tine. O saptamana frumoasa
RăspundețiȘtergereMerci yafa si voua va doresc o saptamana faina :)
RăspundețiȘtergereReteta e faina, ducle bine de tot insa cumva nu deranjeaza.