tag:blogger.com,1999:blog-5111909147000911929.post8207726018251857356..comments2023-10-11T06:51:45.405-07:00Comments on Dimineti insorite: Osso bucoAndreeahttp://www.blogger.com/profile/16031525066311429280noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5111909147000911929.post-5558805997472826722011-11-10T10:37:16.332-08:002011-11-10T10:37:16.332-08:00Multumesc foarte mult.Multumesc foarte mult.Mihaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111909147000911929.post-68789333099477989342011-11-10T07:55:51.977-08:002011-11-10T07:55:51.977-08:00Servus Mihaela
pai zice asa:
(jumatate lapte jum...Servus Mihaela<br /><br />pai zice asa: <br />(jumatate lapte jumate apa, sare si cascaval spre sfarsit)<br /><br />- la 2 cani de lichid merge o cana (nu cu varf) de malai grisat<br />- deci o cana lapte, una de apa si cand colocotesc adaugi in ploaie malaiul si amesteci<br />Atentie la maini ca mamaliga e f saltareata pana absoarbe malaiul lichidele si sa nu te trezesti cu o arsura urata<br />Eu, dupa ce am amestecat bine malaiul in lichid si m-am asigurat ca nu-s cocoloase, toate astea pe focul dat pe mediu spre mic, pun capac pt vreo 3-5 minute si apoi amestec din nou, oarecum continuu (adica amesteci odata mai stai putin iar amesteci iar mai stai cateva secunde lungi si tot asa) pt alte 4-5 minute, sa miroasa a malai copt/fiert si-i gata. Apoi adaugi parmezan ras (o cescuta) sau vreun cascaval care iti place.Andreeahttps://www.blogger.com/profile/16031525066311429280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5111909147000911929.post-52017914863464963942011-11-10T07:42:22.732-08:002011-11-10T07:42:22.732-08:00Cum e mamaliga mai altfel? Te rog, reteta, ca unel...Cum e mamaliga mai altfel? Te rog, reteta, ca unele , ca mine, sunt handi la facut mancare.Mihaelanoreply@blogger.com