luni, 31 august 2009

Ciuperci umplute pane


12 ciuperci de marime mijlocie (numai palariile)
6 felii de sunca presata ( fiecare felie se taie in 2 pe lung)
120g cascaval
cimbru
faina
5 oua
sare, piper
pezmet

- un cubulet de cascaval presarat cu putin cimbru se inveleste in bacon si se pune in mijlocul palariei



- se tavalesc prin faina, ou, pezmet si iarasi ou si pezmet
- se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc frumos











-

10 comentarii:

  1. Foarte interesanta reteta, delicioase ciupercutele umplute asa! O saptamana frumoasa iti doresc!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O saptamana frumoasa si tie Iulia! :)
    Ciupercile gatite in felul acesta sint intr-adevar, o surpriza placuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super!Pot sa le incerc si eu?
    Pentru toate retetele "yummy" pe care le ai,te asteapta un premiu!
    À Bientôt!
    XOXO

    RăspundețiȘtergere
  4. Hallo,

    Compliment pentru Idee.

    Salutäri

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, cu maxima intarziere merci frumos.

    Dana, sunt foarte gustoase si cam dragalase. Este?

    RăspundețiȘtergere
  6. Hallo Andrea!
    In primul rind "FELICIARI" pentru minuatul Blog cu retete care mai de care si bine te-am gasit!
    Imi plac f.mult retetele tale , mai ales aceasta reteta de ciuperci umplute, trebuie sa fie f. buna!
    Multumiri si spor la bucatarie si nu numai in continuare!!!
    Cu prietenie
    Laura S.

    RăspundețiȘtergere
  7. Servus Laura, merci fain si bine ai venit. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna.Acum am terminat de gatit ciupercutele sunt ff gustoase.FELICITARI pt reteta postata,bafta in continuare la cat mai multe retete postate si cu siguranta o sa te mai vizitez.

    RăspundețiȘtergere
  9. servus Ionela, ma bucur ca ti-au placut ciupercile. merci fain pt vizita!

    RăspundețiȘtergere