12 ciuperci de marime mijlocie (numai palariile)
6 felii de sunca presata ( fiecare felie se taie in 2 pe lung)
120g cascaval
cimbru
faina
5 oua
sare, piper
pezmet
- un cubulet de cascaval presarat cu putin cimbru se inveleste in bacon si se pune in mijlocul palariei
- se tavalesc prin faina, ou, pezmet si iarasi ou si pezmet
- se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc frumos
-
Foarte interesanta reteta, delicioase ciupercutele umplute asa! O saptamana frumoasa iti doresc!! :)
RăspundețiȘtergereO saptamana frumoasa si tie Iulia! :)
RăspundețiȘtergereCiupercile gatite in felul acesta sint intr-adevar, o surpriza placuta.
Super!Pot sa le incerc si eu?
RăspundețiȘtergerePentru toate retetele "yummy" pe care le ai,te asteapta un premiu!
À Bientôt!
XOXO
Hallo,
RăspundețiȘtergereCompliment pentru Idee.
Salutäri
super idee, o sa le fac si eu!
RăspundețiȘtergereAnonim, cu maxima intarziere merci frumos.
RăspundețiȘtergereDana, sunt foarte gustoase si cam dragalase. Este?
Hallo Andrea!
RăspundețiȘtergereIn primul rind "FELICIARI" pentru minuatul Blog cu retete care mai de care si bine te-am gasit!
Imi plac f.mult retetele tale , mai ales aceasta reteta de ciuperci umplute, trebuie sa fie f. buna!
Multumiri si spor la bucatarie si nu numai in continuare!!!
Cu prietenie
Laura S.
Servus Laura, merci fain si bine ai venit. :)
RăspundețiȘtergereBuna.Acum am terminat de gatit ciupercutele sunt ff gustoase.FELICITARI pt reteta postata,bafta in continuare la cat mai multe retete postate si cu siguranta o sa te mai vizitez.
RăspundețiȘtergereservus Ionela, ma bucur ca ti-au placut ciupercile. merci fain pt vizita!
RăspundețiȘtergere