Reteta o gasiti aici .
Pentru genul acesta de dulce, aluatul este cel mai bun din cate am incercat. Nu cantaresc niciodata ingredientele.
Prunele curatate de samburi se aseaza cu interiorul in sus, pe aluat si se presara locul samburelui cu zahar amestecat cu scortisoara. Se coace pana ce aluatul e auriu, se lasa la racorit si se taie.
E simpla si fara exagerare, excelenta.

Mmm ce bine arata...m-ai facut sa ma gindesc la prajitura de dimineata(insorita!)!
RăspundețiȘtergereWeekend placut si Happy Thanksgiving Day!xxx
Merci frumos Carmen si voua la fel. Ce bine cade cate-un w-end de-asta lung :)
RăspundețiȘtergereAluatul asta mi se pare cel mai potrivit pt o prajitura cu fructe cara raman intregi (capsuni, visine, prune)
moama cum arata prunele in prajitura ...e bestiala!
RăspundețiȘtergere:) Nela
RăspundețiȘtergereincearc-o si-o sa vezi ca-i la fel de buna pe cat se arata :)