luni, 19 aprilie 2010

Bacon-wrapped olives


O alta idee simpatica pt un cocktail party.

Cateva felii de bacon si de 3 ori atatea masline verzi umplute cu: ardei rosu ori usturoi ori migdale.

Fiecare felie de bacon se taie in 3 bucati si-n fiecare bucatica se infasoara o maslina umpluta apoi se inteapa/prinde totul cu o scobitoare. Dragalaseniile se coc la 400F (200°C )intr-o tava asternuta cu hartie de pergament pt aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste baconul frumos.

5 comentarii:

geta spunea...

arata minunat!

Laura spunea...

Asta cred io ca e munca de chinez, daca ai 20 de invitati. E o idee faina.

Andreea spunea...

Servus Geta, merci frumos. Sunt simpatice maslinele infofolite in felul asta.

Laura, LOL asa-i, e putina munca cu ele insa sunt la fel de bune pe cat is de frumoase :)

andreea spunea...

Buna, arata foarte bine, sunt bune si reci? Mersi:)

Andreea spunea...

servus andreea
mie-mi plac si reci, insa eu ador baconul prajit, in general, deci sunt subiectiva :)

Trimiteți un comentariu