O alta idee simpatica pt un cocktail party.
Cateva felii de bacon si de 3 ori atatea masline verzi umplute cu: ardei rosu ori usturoi ori migdale.
Fiecare felie de bacon se taie in 3 bucati si-n fiecare bucatica se infasoara o maslina umpluta apoi se inteapa/prinde totul cu o scobitoare. Dragalaseniile se coc la 400F (200°C )intr-o tava asternuta cu hartie de pergament pt aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste baconul frumos.
5 comentarii:
arata minunat!
Asta cred io ca e munca de chinez, daca ai 20 de invitati. E o idee faina.
Servus Geta, merci frumos. Sunt simpatice maslinele infofolite in felul asta.
Laura, LOL asa-i, e putina munca cu ele insa sunt la fel de bune pe cat is de frumoase :)
Buna, arata foarte bine, sunt bune si reci? Mersi:)
servus andreea
mie-mi plac si reci, insa eu ador baconul prajit, in general, deci sunt subiectiva :)
Trimiteți un comentariu