joi, 14 octombrie 2010

Paine din carne cu fulgi de porumb



Un fel foarte aromat, foarte ...umed si potrivit langa tot felul de garnituri (cartofi in fel si chip, mamaliga, mancare de linte etc) ori in sandwichuri.

1 kg carne de vita tocata (sau 750g vita si 250g porc) + 1 ceapa tocata marunt+ 150g fulgi de porumb (corn flakes) maruntiti+ 60ml sos de rosii/ketchup+ 1 lingura de mustar+ 1-2 oua batute lejer + sare si piper dupa gust + zahar brun cca 1 lingurita

- se incinge cuptorul la 375°F si se unge cu ulei o forma pt paine din ceramica ori sticla yena
- intr-un bol se amesteca toate ingredientele cu exceptia zaharului
- se intinde compozitia in forma, apasand bine



- se presara cu zahar brun (facultativ)
- se coace cca 1 ora sau pana s-a rumenit frumos





- se transeaza si se serveste cu garnitura preferata si eventual ketchup sa aiba trecere si la copii :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu