luni, 28 iunie 2010

Codite de telina umplute cu branza Roquefort



O idee de aperitiv, simpla si simpatica. :)

8 cozi de telina (se pot lasa si frunzele)
250g cream cheese+ 100g branza Roquefort (sau alt blue cheese preferat)+ 2 linguri de frisca+ 1 lingurita de sos Worchestershire. Din toate acestea se face o pasta la care se adauga si 2 linguri de codite de ceapa verde tocata si piper dupa gust. Sare n-am mai pus pt ca branza cu mucegai e destul de sarata.

Cozile de telina se pot lasa intregi ori taia in bucatele cat muscati o data, de doua ori, se umplu cu branza crema si se orneaza cu fistic. Gata! :)

Coditele de telina se pot umple cu felurite creme cu branza si asezate pe un platou, langa niste oua umplute, sunt o aparitie :) foarte faina.

7 comentarii:

Momo spunea...

aceste aperitive te scot mereu din impas de ai musafiri,cu brinza de care detii,cu icre de peste,cu brinza si somon afumat...superbe!

Lira spunea...

Super bine arata si cred ca au fost tot atat de bune. Sincer, arata mai bine decat reteta originala. Felicitari!

Lia spunea...

Simplu,de efect,aromat.
O idee de aperitiv pe gustul meu.

geta spunea...

foarte frumoase...la o asa idee nu m-am gandit...

Andreea spunea...

Multumesc fain pt comentarii. :)

yafa spunea...

Andreea, vezi ca ma faci sa-ti bat la usa in uramtorul voiaj ;), sunt super telinele tale, si eu fac destul de des. Puuuupppp.
( Am terminat campania cu Ioana nu stiu daca ai vazut, multumesc mult pentru tot)

Andreea spunea...

Te astept cu mult drag :)
Elo, am citit ceva la Narnia, insa sunt cam pe fuga zilele astea si n-am apucat sa aprofundez ultimul episod :).
Ma bucur din suflet ca a iesit asa cum ai planuit. N-aveam nicio indoiala ca tot ce ai scris ramane batut in cuie. Ma bucur ca te-am cunoscut si ma bucur nespus ca exista oameni ca tine, numai suflet si gand bun si sper ca pt Ioana anul asta sa se incheie cu bine si sa ramana doar o amintire urata.

Te pup cu drag.
Hil :)

Trimiteți un comentariu