luni, 6 decembrie 2010

Bagheta epis/ Bagheta coada de dragon







Reteta aluatului pentru baghete frantuzesti, o gasiti aici.

Aveti aici 2 clipuri pentru un alt chip al baghetei:
*spic
*coada de dragon. (tare fain blogul)


Am facut 3 baghete mai micute de data aceasta, ieseau mai frumoase la lungimea normala :) ideea insa e superba si trebuie raspandinta :)






2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna, Andreea. Acum am terminat baghetele frumusele dupa ideea de la tine (coada de dragon si spic). Asa faine si crocante au iesit... Am facut aluatul pe care eu il folosesc in mod obisnuit: faina alba+integrala+ovaz+tarate de grau+in macinat. Multumesc pt idee. Am citit azi ca iti schimbi prezentarea retetelor. De-abia astept sa le gasesc mai usor! Ana

Andreea spunea...

Voi avea o pagina separata pt retete si impartite pe categorii vor fi mai usor de gasit.

Trimiteți un comentariu