luni, 6 decembrie 2010
Bagheta epis/ Bagheta coada de dragon
Publicat de
Andreea
la
15:32
Etichete:
bagheta frantuzeasca coada de dragon,
Bagheta spic,
baguette epis,
Paine
Reteta aluatului pentru baghete frantuzesti, o gasiti aici.
Aveti aici 2 clipuri pentru un alt chip al baghetei:
*spic
*coada de dragon. (tare fain blogul)
Am facut 3 baghete mai micute de data aceasta, ieseau mai frumoase la lungimea normala :) ideea insa e superba si trebuie raspandinta :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Buna, Andreea. Acum am terminat baghetele frumusele dupa ideea de la tine (coada de dragon si spic). Asa faine si crocante au iesit... Am facut aluatul pe care eu il folosesc in mod obisnuit: faina alba+integrala+ovaz+tarate de grau+in macinat. Multumesc pt idee. Am citit azi ca iti schimbi prezentarea retetelor. De-abia astept sa le gasesc mai usor! Ana
Voi avea o pagina separata pt retete si impartite pe categorii vor fi mai usor de gasit.
Trimiteți un comentariu