luni, 20 decembrie 2010
Conopida- rodie- hummus
Publicat de
Andreea
la
18:36
Etichete:
Aperitive,
cauliflower,
choufleur,
garnituri,
Hummus,
pomegranate
Sau o idee rapida de garnitura cu aspect sarbatoresc.
Ideea am prins-o din goana calului (adica spre final) pe un post de televiziune local.
Conopida spalata si rupta buchete mici, era asternuta pe un pat de frunze tinere de diferite soiuri de salata, era stropita cu sos de hummus (un hummus obisnuit lungit cu apa, sa fie ca un aluat de clatite ceva-ceva mai gros) si presarat cu samburi de rodie.
In foto veti constata ca am schimbat un pic reteta, adica: am 'naclait' :) buchetele de conopida cu 3 linguri de ulei de samburi de struguri/masline, le-am asternut intr-un singur strat pe-o tava asternuta cu hartie de pergament si le-am copt la 400F pana s-au rumenit (10-15 minute).
Imi plac ambele variante, combinatia de arome este foarte faina! Pentru sarbatori insa, e de preferat varianta cruda.
Reteta de astazi le-a placut pana si celor doi dragi ai mei, care, din pacate, i-au declarat razboi vesnic conopidei. Ia sa imi crestez in grinda! :)
Cum se curata o rodie?(click pt clipul video)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
E super amestecul de conopida cu rodie. Pup!
Faina combinatie. Mi-ai facut pofta de rodie si mi-e lene sa ies din casa... :)
Servus Sara, asa este. :) E de retinut. O seara buna!
Servus Andi, nu-i bai atata vreme cat nu doare :)), iesi maine :D
o explozie de culori! Chiar ca fina combinatia!
Ce fain! Super, super, asta chiar o fac de craciun..
Trimiteți un comentariu