vineri, 6 mai 2011

Avocado- ton- capere ...



... si-o vinegreta minunata.

Cum se curata un avocado am povestit aici , un alt secret ar fi acela in care constatati ca: lasand samburele in jumatatea nefolosita, invelind-o (jumatatea de avocado) in folie de plastic si tinanad-o la frigider pana la utilizare, nu se innegreste.

Cam asa arata o jumatate de avocado dupa 24 de ore la frigider:



Ideea de astazi este foarte simpla: intr-o jumatate de avocado, presaram putin piper, adaugam o lingurita de sos Caesar, o jumatate de cutie de conserva de ton, se acopera cu o alta lingurita de sos, se presara cateva capere (clatite in prealabil), se pudreaza cu piper cayene (espelette in cazul nostru) si se serveste alaturi de chipsuri din faina de porumb si-un sfert de lamaie.

Un comentariu:

lauralaurentiu spunea...

Frumos ca de obicei :).
Andreea, vreau sa iti fac o propunere. Nu am gasit nicio optiune de contact pe blogul tau, de aceea o sa te rog sa imi scrii un mesaj la reteteculinare@lauralurentiu.ro si iti voi raspunde deindata. Iti multumesc.

Trimiteți un comentariu