joi, 7 octombrie 2010

Prajitura cu prune





Reteta o gasiti aici .
Pentru genul acesta de dulce, aluatul este cel mai bun din cate am incercat. Nu cantaresc niciodata ingredientele.

Prunele curatate de samburi se aseaza cu interiorul in sus, pe aluat si se presara locul samburelui cu zahar amestecat cu scortisoara. Se coace pana ce aluatul e auriu, se lasa la racorit si se taie.

E simpla si fara exagerare, excelenta.



4 comentarii:

Carmen spunea...

Mmm ce bine arata...m-ai facut sa ma gindesc la prajitura de dimineata(insorita!)!
Weekend placut si Happy Thanksgiving Day!xxx

Andreea spunea...

Merci frumos Carmen si voua la fel. Ce bine cade cate-un w-end de-asta lung :)

Aluatul asta mi se pare cel mai potrivit pt o prajitura cu fructe cara raman intregi (capsuni, visine, prune)

Un dulce aromat spunea...

moama cum arata prunele in prajitura ...e bestiala!

Andreea spunea...

:) Nela
incearc-o si-o sa vezi ca-i la fel de buna pe cat se arata :)

Trimiteți un comentariu