marți, 21 iulie 2009
Varza calita cu sau fara carne
O mancare foarte simpla si extrem de buna.
- taiem varza fideluta si-o presaram binisor cu sare, o dam deoparte sa lase zeama
fara carne
- taiem fasii subtirele 2 ardei rosii si-i punem la calit peste ceapa taiata cuburi si putin prajita in prealabil, le prajim impreuna
- luam din varza cat incape in 2 pumni si-o stoarcem de zeama apoi o adaugam treptat peste ardei si ceapa si amestecam sa le imprietenim
- cand am adaugat toata varza punem cratita in cuptorul incins, sub capac, pt aproximativ 30 de minute
- dupa 30 de minute adaugam o cana de sos de rosii cu piper si sare (daca mai e nevoie) si mai lasam 10 minute fara capac
cu carne
- carnea de porc de ex, taiata cuburi se prajeste in ulei cu sare si piper (nu exagerati cu sarea) pana se rumenestee putin, se da deoparte si se continua ca mai sus, carnea se adauga peste ardei si ceapa apoi incepem sa adaugam varza si continuam ca mai sus. O incercam si daca mai trebuie sa stea la cuptor desigur c-o mai lasam
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu