miercuri, 22 iulie 2009

Biscuiti Rolo




Rolo fiind niste ciocolatele umplute cu caramel care e musai sa fie tinute minim 6 ore la congelator inainte de a le pune in biscute

pt aproximativ 10 biscuiti

125g faina, 50g cacao, 1/2 lingurita de praf de copt, 90g zahar brun, un vf lingurita sare, esenta de vanilie si de rom dupa gust, 1 ou, 125g unt moale se amesteca intr-o coca lipicioasa si se lasa deoparte 30 de minute la loc rece


Incalziti cuptorul al 180 (350) si luand cu lingura din coca formati bile (daca doriti le puteti tavali prin zahar) in care ati pus cate o ciocolata Rolo, atentie sa fie perfect inchise altfel se scurge umplutura. Pe o tava acoperita cu hartie de pergament sau hartie cerata se aseaza frumos bilele aplatizandu-le putin. Se coc pana cand sint uscate la atingere, deci nu pana sint tari.
Se poate observa in poza ca interiorul a ramas putin umed insa cand se racesc sint perfecti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu