joi, 5 martie 2009

Jambon de Parma cu naut





1 lingura ulei masline
1 ceapa mijlocie taiata fin, julien
1 catel de usturoi tocat
1 ardei rosu, taiat in lamele fine
200g jambon de Parma (prosciutto) taiat in bucati groase- sau pur si simplu bacon pt stomacurile mai putin fine :)
o conserva de naut (are in jur de 500g)
1 lingura de patrunjel tocat
bagheta proaspata pt `companie'

1. intr-o tigaie mai mare incingeti uleiul , adaugati ceapa, usturoiul si ardeiul si prajiti 3-4 minute 2. adaugati jambonul si prajiti inca 5 minute sau pana ce jambonul se coloreaza lejer.
3. adaugati nautul si amestecati 2-3 min pana ce totul este cald
4. presarati patrunjelul tocat si serviti (reteta spune: in farfurii calde)
Este extrem de buna!
Am foarte multe retete postate pe cele 2 forumuri pe care ''lucrez'' :) de 3 ani si am sa incerc sa le aduc si aici in limita timpului disponibil.

3 comentarii:

Alexandra spunea...

Asta suna foarte bine.
Imi place mult nautul si sunt tot timpul in cautare de noi moduri de a-l prepara.

Andreea spunea...

E excelenta si daca nautul e din conserva, mancarea e gata in maxim 30 de minute :)

Loredana spunea...

arata delicios! cred ca voi incerca si eu reteta, dar dupa post!

Trimiteți un comentariu