vineri, 10 februarie 2012

Cookies cu faina integrala, cirese uscate si nuci- guest postVa salut cu prietenie si va doresc- cu o intarziere motivata- un 2012 minunat!!
Este primul meu articol ca si invitat si am ezitat putin la alegerea retetei. Pana la urma am ales ceva rapid de preparat si foarte satisfacator. Copiii mai ales, sunt foarte incantati de genul acesta de tratatie.

Site-ul  fabs- blog si forum pentru femei, unde veti gasi reteta, se adreseaza femeii moderne, cea care reprezinta un cumul de dragoste, de energie, de generozitate, de sensibilitate, de inteligenta, de ambitie, de cochetarie :)

Pe fabs sunt prietenele mele virtuale de lunga data, niste dragute doamne si domnisoare, care se regasesc in descrierea de mai sus si cu care puteti conversa despre orice, de la copii, pana la retete si diete, de la calatorii in lumea larga (tripadvisor step aside :))) ), pana la ultimele tendinte in moda.

8 comentarii:

Timea spunea...

Ce bune sunt...si sanatoase! un weekend frumos!

Licuta Marin spunea...

Delicioase!!!Pup si bine ai revenit!

Andreea spunea...

Timea weekend fain si tie! Merci de vizita!

Servus Licuta, te pup si eu. :)

Boabe de Cafea spunea...

Hei, Andi! Missed you :*
Imi place reteta-arata asa bine! Ciresele uscate si nucile tare imi surad :)

Aytana spunea...

Iami ,iami Hil!Inca o reteta de iubit si de savurat!E urmatoarea la incercat dupa turta dulce!Bebe Bogdan o sa se bucure sigur de acesti cookies preparati acasa.
Pupici!
Ari

Andreea spunea...

Servus Boabe, merci pt vizita! :)

Te pup Ari! Copiilor le plac genul asta de biscuitei si sunt sigura ca si lui Bogdanel o sa-i placa. :)

Gabriela spunea...

Szia Andi, uite ca m-ai prins si pe mine cu biscuitzeii astia :-) Arata super buni la tine in poze.
Sa stii ca i-am facut aseara :-) si sint foarte buni. Am vreo 2 intrebari te rog: 1)mi se pare ca am pus cam multa faina, cam cit de tare trebuie sa fie aluatul? 2)la reteta asta am voie sa amestec cu mixerul? - stiu ca la unele trebuie mestecat asa incetisor - cind incorporezi faina. Te pup, Bitzu

Andreea spunea...

szia Bitzu, scriu din rep dominicana, scuze daca raspund tarziu

aluatul il poti amesteca la malaxor insa nu f mult, coca trebuie sa fie atat de tare incat s-o poti modela cu mana. te pup si eu!

Trimiteți un comentariu