miercuri, 8 octombrie 2008

Clatite Hortobagyi


Hortobagyi palacsinta pe numele lor de origine sint niste clatite obisnuite umplute cu o tocanita din carne de vitel (cuburi cat de mici, ceapa rosie, paprika, sare si piper si pt ca mi-au iesit prea mari cuburile le-am dat o tura in food processor) , sosul este din smantana si paprika eu am pus si putin suc de rosii pt c-am scapat prea multa smantana lichida, se dau la cuptor scaldate in sos si se servesc cu patrunjel verde.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ciao, Andreea. Am facut si eu asa ceva pt mesele mai festive, cand aveam invitate la masa persoane de diferite nationalitati. Toti au fost impresionati de clatitele mele umplutute cu carne (eu am pus in umplutura si niste ierburi de Provence si patrunjel). Le-am facut pt ca imi inchipuiam ca asa ceva n-au mai gustat si am fost tare inspirata. La fel de mare succes are de obicei salata de vinete cu maioneza si ceapa (cum se face in Romania) si supa de curcan cu galusti de gris.:) Bravo pt aranjarea retetelor! Asa e muuult mai usor sa le gasesc. Ana

Andreea spunea...

Servus Ana,

n-am mai facut reteta asta de f. mult timp. Am inventat-o oarecum, pt ca n-am gasit decat o poza cu clatitele astea :)

Ma bucur ca-ti place pagina retetelor.

Zacusca de vinete mai are mare succes pe meleagurile astea.

Trimiteți un comentariu