joi, 10 martie 2011

Lume, lume

''Nu stiu altii cum sunt'' :), dar eu inca raman surprinsa de anumite comentarii pe care le primesc pe blog:
''Fa asa!''
''Pune de-aia si nu de-ailalta''
''De ce asa si nu pe dincolo?''
''Scrie asa daca ai habar ce inseamna ... '' (!?) LOL
samd

Celor 'veseli' ma vad silita sa le reamintesc ca este blogul meu, regulile mele, gusturile si experientele mele si mai ales musai sa nu uitati ca un click aici nu este obligatoriu.

Lumea virtuala si prin ingradire (zoom in), blogosfera culinara, este imensa, gasiti de toate, pt toate gusturile si daca bunul simt nu va obliga la decenta, moderarea comentariilor o va face.

Celor care se incumeta sa incerce retetele scrise aici imi cer scuze pt postarea asta si absenta. Suntem in renovari si timpul meu liber este totuna cu fata Morgana. :)
Va doresc o primavara minunata!

20 de comentarii:

kalua spunea...

Eu te pup si-ti doresc spor la lucru!
In seara asta fac spaghetele cu broccoli dupa reteta ta.
Si nu te necaji ca nu-i de ce. ☺
Pusi!

Andreea spunea...

:) Te pup Kari. Merci fain. Trebuie sa intru dincolo sa va povestesc una, alta.

Stiu ca nu am de ce, dar are si bunavointa mea o limita si-un timing :) si-n plus or crede ca mi-e teama sa le raspund. :))

Lia spunea...

Andreea si eu am patit asta.
Incerc cu rabdare sa le explic de ce asa si nu asa/:)
Daca vad ca persista,le spun pur si simplu ca asa imi place mie .
Na !
Ce o sa-mi faca ?
Ca doar vorba ta,e blogul meu.
Spor la treba si primavara frumoasa !

Andreea spunea...

Merci frumos Lia. O primavara frumoasa si tie. (sunt cu gandul la cornulete inca :)) )

Ma intristeaza sincer genul asta de reactii la ... retete (!) si asta pt ca anonimii care scriu comentarii, batand cu pumnul in masa bucatariei mele, probabil au o viata f anosta, iar timpul pe care fiecare blogger il petrece pe blogul propriu si motivele existentei unui blog, sunt intelese gresit in opinia mea.

Cristina spunea...

Nu pune la suflet comentariile rautacioase. Ignora-le si vor inceta. Mie intr-o vreme imi tot scria una obsedata ca am cele mai urate farfurii,sau ca torturile mele arata ca naiba. E plina lumea de frustrate. :) Mult succes in continuare.

aphextwinz spunea...

:) Eu te citesc de mult dar nu mi-am permis comentarii, de la "canelele de bordo" am ramas agatata pe aici. Sfatul meu (daca imi permiti) sterge si nu iti bate capul.


Sunt si comentarii bune, ca mai sunt si altii care stiu una alta, dar cred ca nu la alea te referi, mie cele constructive mi se par benefice.


Scuze ca m-am bagat in seama si sanatate, ca aia e de baza, nu anonimii.

(stai sa dai de hartuitori, oho, sau mai bine nu, ca nu iti doresc).

Andreea spunea...

Draga mea, mie imi place blogul tau asa cum este, nu i-as schimba nici macar o virgula si mai ales nu as indrazni sa-ti dau nici o sugestie, mai ales ca ne impartasesti atatea chestii minunate si ai atata rabdare sa le explici! Ma minunez cand vad cum invartesti aluaturile alea perfecte si cat de bine pot sa-ti iasa!
Iti doresc o primavara minunata plina de bucurii si iubire! Pup.

Andreea spunea...

Cristina :O ca sa vezi pana unde poate duce lipsa de bun simt.
Iti multumesc pt vizita.


aphextwinz, merci fain pt comentariu.
Categoric nu la comentariile constructive fac referire, pe acelea le incurajez chiar... am postari la care am schimbat mesaje de lungimea unui monitor :)) insa uite, cum necum (probabil oboseala isi spune cuvantul) azi am simtit nevoia sa clarific cele scrise :)

Andreea spunea...

Te pup Andreea, sa ai o primavara minunata :)

Momo spunea...

o primavara frumoasa ,andreea si nu te uita la gura tirgului,urmeaza-ti calea,e spatiul tau,unde faci ce vrei tu,cum vrei tu si nu cum iti sugereaza unul-altul!

Andreea spunea...

Simona, promit sa nu ma mai uit in gura targului :) si iti intorc urarea inzecit. :)

Ellie spunea...

Andreea, Just wanted to stop by and let you know I missed seeing you post...I love your recipes and your talent shows through.

I also appreciate all the hard work you've put in each and every post... even the step by step photos that take time is really appreciated. So, thank you.

Looking forward to your next post:)....

Have a great day!~Ellie

Andreea spunea...

Hi Ellie,

I really appreciate your comment.

Recipes are meant to be shared (this is the only purpose of my blog) and I love sharing those that I find special ... thinking that, maybe, someone else will find them special too.

Have a great evening! :)

Gabriel Ionescu spunea...

Bravo, trebuia cineva sa o spuna raspicat, asa este!
Ce-i drept cica trebuie sa accepti si critici, dar enough is enough!
Ozi buna si spor la treaba!

liana spunea...

Sunt una dintre cele carora la insoresti diminetile si abia astept sa vad retete noi de la tine! Ma intrebam de cateva zile unde ai disparut ... Spor la treaba cu renovatul deci, sa termini cat mai repede si sa revii cu minunatiile pe blog! :)

Andreea spunea...

Servus Gabriel, ne poate fi jena de jena altora pana la un punct si-apoi ..trebuie aprinsa lumina sa nu mai bajbaie pe intuneric. :)

Majoritatea blogerilor scriu din pura placere, din dorinta de a schimba cunostinte, idei ('ce sa mai gatesc?' ) samd

Imi place sa citesc variatiile altora, ideile altora samd insa tonul face muzica si atata vreme cat decenta lipseste pana la urma trebuie sa existe si-o replica.


Servus Liana :)
multumesc mult pt comentariu. Am f. multe retete in asteptare. Stay tuned! :) :)

Zazuza spunea...

draga mea, de ce te amarasti tu? cum bine ai zis, mo-de-ra-re. patru silabe magice. blogul meu, casa mea. atata vreme cat sunt un om decent si bun si care nu jigneste pe nimeni, nici nu am sa permit sa fiu nici jignita, nici inghiontita, nici privita de sus. asa ca nu-ti face griji degeaba.

Andreea spunea...

Asa-i Zazuza. Te pup, merci pt vizita :)

Carmen spunea...

...sa nu te superi pe mine dar cind am vazut despre ce este vorba am ris...deci nu sint singura...se mai intimpla si la altii...
...am explicat frumos de ce "asa si nu altfel"...am repetat din nou “de ce asta si nu ailalta”…si degeaba…asa ca am spus:”cu asta am incheiat discutia” si punct!...iar de acum incolo am sa le ignor si am sa le sterg!
…spor la treaba si nu te invidiez… …decit cind o fi gata si frumos!!!
Te pup!xxx

Andreea spunea...

Carmen :)
sunt o tipa f vesela si f toleranta, insa cand sunt insultata (nu pot sa repet ce era scris) intr-un loc in care aloc timp din timpul meu liber cu gandul ca poate beneficiaza si altii (sunt sigura ca sunt destui cei care nu stramba din nas dand click aici), mi-am spus ca n-o fi o idee neinspirata sa le dau o replica sonora. :) stii vorba cantecului: si-asa-mi vine cateodata ... :))

Am terminat renovarea si vrem sa vindem (ACUM a inceput adevarata 'distractie' ... cah!)

Te pup, merci frumos pt vizita.

Trimiteți un comentariu