joi, 15 octombrie 2009
Rulada de somon afumat
Inca o idee de aperitiv sarbatoresc : simpla, gustoasa si de efect.
Cantitatile sint iarasi in functie de numarul de meseni.
- in imagine am 200g somon afumat si 150g branza Philadelphia amestecata in blender cu 50g seminte de pin, 2-3 frunze de busuioc proaspat, sare si piper
Somonul se intinde pe folie de aluminiu, pe cat posibil intr-un dreptunghi.
Se intinde crema de branza
Se ruleaza, ajutandu-ne de folie
Ruloul obtinut se da la rece pt a-i permite cremei sa se intareasca sau daca e mare graba si vrem felii taiate perfect putem pune ruloul la congelator pt 20 de minute, apoi il putem taia felii de 2 cm grosime.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
MMMMMMmmm ce bunatate ai facut, ador somonul. Sa trecu pe la mine sa iei un premiu.
Multumesc Oana :)
Trimiteți un comentariu