joi, 15 octombrie 2009

Rulada de somon afumat




Inca o idee de aperitiv sarbatoresc : simpla, gustoasa si de efect.

Cantitatile sint iarasi in functie de numarul de meseni.
- in imagine am 200g somon afumat si 150g branza Philadelphia amestecata in blender cu 50g seminte de pin, 2-3 frunze de busuioc proaspat, sare si piper

Somonul se intinde pe folie de aluminiu, pe cat posibil intr-un dreptunghi.









Se intinde crema de branza







Se ruleaza, ajutandu-ne de folie








Ruloul obtinut se da la rece pt a-i permite cremei sa se intareasca sau daca e mare graba si vrem felii taiate perfect putem pune ruloul la congelator pt 20 de minute, apoi il putem taia felii de 2 cm grosime.

2 comentarii:

Oana spunea...

MMMMMMmmm ce bunatate ai facut, ador somonul. Sa trecu pe la mine sa iei un premiu.

Andreea T spunea...

Multumesc Oana :)

Trimiteți un comentariu