duminică, 28 martie 2010

Crostini cu branza de capra, chorizo si masline


Niste dragalasenii gata in no time. Despre gust, ce sa va mai spun ... :))

Am sa povestesc procedeul, cantitatile sunt in functie de numarul de meseni.

Bagheta proaspata, branza de capra, salam chorizo (salam da? nu carnat), putin unt, masline kalamata.

- cuptorul se porneste pe gril/broil
- feliile de bagheta se ung cu putin unt si se rumenesc intr-o tigaie teflonata, le-am rumenit numai pe o parte
- pe fiecare felie se aseaza o bucatica de branza de capra, si toate feliutele frumos aliniate intr-o tava merg la cuptor pt 3 minute sau pana se rumeneste branza
- gratarul este la mijlocul cuptorului si la mine nu a durat mai multe de 3 minute sa se rumeneasca delicat
- intepam cu cate o scobitoare o felie de salam si o maslina si o asezam pe crostini cum vedeti in foto.

Se servesc imediat. Sunt o bunatate!

2 comentarii:

yafa spunea...

miamiiiiii, ce bunute trebuie sa fie, ochioase sunt, asa ca te-am trecut la catstif ;).Pupicei

Andreea T spunea...

Foarte faine au fost. Te pup

Trimiteți un comentariu