marți, 4 mai 2010

Sandwich cu somon afumat



O prezentare simpatica a unei retete binecunoscute.
Cateva felii de paine pumpernickel (cate 3 felii pt fiecare sandwich si chiar 4 daca taiati felii foarte subtiri), cream cheese Philadelphia (light),codite de ceapa verde tocata marunt, felii de somon afumat.
Cateva linguri de branza se amesteca cu ceapa verde.
Se unge prima felie de paine cu amestecul de mai sus, se asterne somonul, se unge felia urmatoare numai cu branza crema si se acopera somonul, se unge iarasi felia cu branza cu ceapa (deci felia din mijloc pe o parte va fi unsa cu branza-crema simpla, pe partea cealalta cu branza-crema cu ceapa) se asterne somonul afumat, acoperim totul cu a 30a felie de paine unsa pe parte dinspre somon cu crema-branza.
Presam bine sandwich-ul, cat mai uniform si-l dam la rece pentru cateva ore.
Se taie in cuburi mici si se serveste.



Sursa

4 comentarii:

Momo spunea...

da,cu un asa sandwich sigur ca vei avea o zi insorita!minunat!si eu il fac,dar cu brinza de vaci proaspata,frecata cu unt si marar.nu-i light...dar tare bine merge!

mirela spunea...

Foarte bine arata,mi-e foameee,,,Te pup si o zi buna!

yafa spunea...

Miamiii, face foame asa de dimineata.Pupic

.... nu vrei sa intri si tu in jocul pe care l-am lansat? Info in postul: Din blog in blog.

Andreea spunea...

Multumesc pt vizita Alison, Mirela, Yafa :)
Elo merci mult pt gand, am o perioada groaznic de ocupata si zbuciumata si nu am sa imbarc in jocul asta, desi e minunata ideea :) Activitatile care ma relaxeaza au ajuns undeva in spate in prioritati. Data viiitoare ma inscriu :)

Trimiteți un comentariu