luni, 6 iulie 2009

Sandwich-ul Spanglish





Sandwich-ul acesta a fost creat special pt filmul cu acelasi titlu si este o combinatie foarte fericita de arome si texturi.

3-4 felii de bacon
2 felii de cascaval
2 felii de paine rustica (pain de campagne)
1 lingura de maioneza
4 felii de rosie
2 frunze de salata
1 lingurita de unt
1 ou


1. prajim baconul pana devine crocant si-l lasam pe un prosop de hartie sa absoarba excesul de grasime
2. punem cascavalul pe una dintre feliile de paine si prajim putin in tigaia neunsa pana se rumneste painea si topeste branza sau rumeniti painea si-apoi dati cu tot cu cascaval la microunde sa topiti putin cascavalul (eu am facut figura in tigaie insa nu s-a topit cascavalul foarte bine)
3. ungem cu maioneza (sau nu) cealalta felie de paine, apoi asezam frumos baconul, rosiile si salata
4. intr-o tigaie teflonata topim untul la temperatura medie si cand s-a incins spargem un ou in ea. Lasam sa se rumeneasca usor apoi il intoarcem si lasam foarte putin pt ca galbenusul trebuie sa ramana curgator. Eu nu l-am mai intors
5. asezam prin alunecare ochiul pe sandwich si acoperim cu cealalta felie de paine
6. il taiem in 2 si-l mancam de urgenta

4 comentarii:

Zazuza spunea...

mmmmmmm, pare perfect pentru micul meu dejun :D

Andreea T spunea...

Servus Zazuza,

se poate manca oricand, iti ia 15 minute sa-l faci :) si unde mai pui ca-i savuros.

Multumesc pt comentariu.

Carmen spunea...

...chiar de "urgenta" se maninca...
...foarte fain!Te pup!

Andreea T spunea...

Carmen, cand o veni si la noi vara aia torida (vine oare??) e o idee fix perfecta :) sa nu stai in bucatarie mai mult decat e nevoie.

Te pup

Trimiteți un comentariu