miercuri, 14 octombrie 2009
Prosciutto cu mesclun
Daca va intrebati ce inseamna mesclun, este un termen folosit pentru un amestec de foi de salata de soiuri diferite, care au fost culese in fasa :) deci foarte tinere.
Combinatia este excelenta si aspectul l-am gasit de efect pentru un platou cu alte aperitive miniaturale.
Ingrediente:
felii de prosciutto, amestec de foi de salata, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust
Cantitatile sint in functie de numarul de meseni.
Perpendicular pe felia de prosciutto se asterne un manunchi de frunze, care vor fi rulate in sunca.
Se taie felia in 2 si se pune in picioare ca in imagine.
Vinegreta se pune pe farfurie sau picura peste frunze cu putin timp inainte de a servi platoul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
F. bun! :) Ca multe alte sugestii ale tale!
Servus Nik, se fac si repede sint si de efect, de gust nu mai spun ... :)
Trimiteți un comentariu