miercuri, 25 noiembrie 2009

Piept de pui alla puttanesca


Foarte savuroasa combinatie!

  • 3 bucati de piept de pui (se pot folosi si pulpe, puneti 6-8) taiate cuburi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mijlocie, tocata
  • 4 catei de ustruoi tocati
  • o conserva de rosii in sos tomat, aprox 400g, taiate bucati mai mici
  • 1 lingura de pasta de ansoa sau 2 ansoa, scurse si maruntite
  • 150g masline negre (ideal fara samburi si taiate bucati)
  • 3 linguri de capere
  • oregano, cimbru, sare, piper, boia de ardei iute dupa gust
- prajim cuburile de carne in ulei pana se rumenesc, adaugam ceapa si usturoiul si mai prajim pana devine ceapa sticloasa (amestecam des sa nu cumva sa ardem mancarea :) )
- adaugati rosiile, ansoa, maslinele, caperele, condimentele si lasati totul pe foc mediu pana s-a patruns carnea
- serviti fierbinte cu spaghette sau alte paste, se poate razui si niste parmezan.

Daca scoateti boiaua din amestec si copiii vor fi foarte incantati de gust.
Zana mea mica mi-a spus sa-i pun si la scoala, ceea ce este un compliment extraordinar :)

Imprima reteta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu