joi, 18 februarie 2010

Biscuiti ''double chocolat''


Uneori fotografiile-mi ies stranii... par luminate de farul de la Constanta :))
Va rog insa s-aveti putina rabdare pt ca ma joc cu optiunile aparatului foto, musai sa-l pot exploata la maximum. :)

Biscuitii sunt tare faini si se potrivesc minunat cu un pahar cu lapte rece.
  • 225g unt
  • 150g zahar alb + 150g zahar brun
  • 2 oua
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 450g faina
  • 70g cacao
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 350g picaturi de ciocolata (sau ciocolata taiata bucatele)
  • 100g miez de nuca tocat grosier
  1. Se incalzeste cuptorul la 375F
  2. Intr-un castron mare untul si zaharul se bat spuma, se adauga ouale si vanilia
  3. Se amesteca faina, cacaoa, praful de copt si se adauga in compozitia cu unt
  4. Se adauga si nucile cu ciocolata.
  5. Pe o tava pe care am asternut hartie de pergament se pun bile de marimea unei mingi de ping-pong si se aplatizeaza putin
  6. Se coc pt aproximativ 14 minute, apoi se scot pe gratar si se lasa la racit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu